Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre, yazdığı sağlıklı yemek kitaplarıyla uluslararası ödüller alan Aslıhan Sabancı, hafta sonunda sağlıklı ramazan pideleri yapıp eşe dosta dağıttı. “Sağlık, sevgi, saygı, paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı ramazan ayı, hem fizik hem de ruh sağlığımız açısından da çok önemlidir” diyen Aslıhan Sabancı, evinin mutfağına kapanıp glütensiz, balkabaklı, ıspanaklı, pancarlı ve sütlü birçok ramazan pidesi yaptı.
İftar saatine doğru da pidelerini, başta akrabaları olmak üzere komşularına gönderdi. Bu arada Aslıhan Sabancı, yaptığı dört çeşit ramazan pidesinin tariflerini, “Ramazan ayının herkese sağlık ve şifa getirmesini diliyorum” diyerek sosyal medyadaki takipçileriyle de paylaştı.
patronlardunyasi.com